Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus, yhteistyökumppani

OPKK:ta ja PP Heikkistä yhdistää halu uudistua ja kehittää palveluitaan asiakaslähtöisesti. OPKK:n tavoitteena on uudistaa koko kiinteistönvälitysalaa uusilla palvelukonsepteilla, joista hyvänä esimerkkinä on asunnon myyjän opas (valkoinenkirja.com). OPKK on myös sosiaalisen median aktiivisimpia kiinteistönvälittäjiä.

Rakennusala ja kiinteistönvälitys liittyvät tiiviisti toisiinsa, ja niin OPKK:n ja PP Heikkisen yhteistyökin alkoi perinteisellä tavalla: OPKK:lla myytiin Heikkisten rakentamia uudiskohteita. Vuosien mittaan yhteistyö laajeni, koska OPKK halusi tarjota asiakkailleen kattavampia palveluja kiinteistönvälityksen tueksi. Palvelupaketin ansiosta asunnon ostajat ja myyjät saavat suosituksia esimerkiksi luotettavista rakennusalan yrityksistä.

Valtakunnallisen konsernin osana Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskukselle on tärkeää ehdoton varmuus yhteistyökumppanien palvelujen, toiminnan ja lopputuloksen laadusta. Yhteistyön syventäminen PP Heikkisen kanssa olikin OPKK:lle helppoa, koska luottamus oli jo kunnossa. Lisäksi yritykset jakavat yhteiset arvot niin asiakaspalvelussa kuin ympäristöasioissakin.

”Takaamme asiakkaillemme yhteistyökumppaniemme työn laadun ja siksi suosittelemme vain yrityksiä, joiden toiminnan laadusta olemme varmoja. PP Heikkinen on meille luotettava ja turvallinen yhteistyökumppani, jonka kautta olemme voineet laajentaa perinteistä toimenkuvaamme. Heikkisten urakat hoidetaan aina sovittuun hintaan, aikataulut pitävät ja tekninen laatu on sitä, mitä luvattiin. Heidän osaamisalueensa rakennusalalla on hyvin laaja verrattuna muihin remonttifirmoihin, jotka erikoistuvat usein vain yhteen osa-alueeseen. Heikkisiltä onnistuu kaikki, myös asiakkaiden neuvonta. Lisäksi he ovat aallonharjalla energiatehokkuuteen liittyvissä teknisissä ratkaisuissa, ja heidän kauttaan alan viimeisimmät tiedot ovat myös välittäjiemme ja lopulta asiakkaidemme käytössä.”

Janne Särkkä,
Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy:n toimitusjohtaja

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy

Kaikki viihtyvät, kun rakentaminen
tehdään kunnolla.

Arvomme eivät ole sanahelinää tai korulauseita paperilla.
Yrityksemme arvoilla johdetaan sen päivittäistä toimintaa.

  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Luotamme henkilökuntaamme, yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme sekä rehellisen työn tuomaan menestykseen.
  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Yrityksemme laatujärjestelmä takaa turvallisuuden sekä yritykselle että sen asiakkaille.
  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Työturvallisuus lähtee yksilöistä, ammattitaito luo turvallisuutta ja kestävä kehitys tulevaisuutta.
Tutustu tarinaamme

Yhteistyössä

opkkTermotuote

2015 © www.ppheikkinen.fi   -   Y-tunnus: 1454260-1 - Tietosuojaseloste