Meille
töihin?

Avoimet työpaikat

Rakennusmies

Nyt on päässyt Korpi-Kainuun Heikkisille käymään niin, että tilauksia tulee enemmän kuin firmassa on tekijöitä. Tarvitsemme nopealla aikataululla joukkoomme kovan luokan rakennusmiestä! 

“Toiminnan miehet eivät puhumalla rakenna” 

Me luotamme siihen, että kokemusta omaavat rakennusalan ammattilaiset kyllä tietävät mitä ahkeruus, omatoimisuus ja korkea työmoraali raksahommissa tarkoittavat. Edellytämme tulevalta työntekijältämme myös rakennusalan tutkintoa, useamman vuoden työkokemusta, monipuolista osaamista sekä näyttöjä laadukkaasti tehdyistä töistä. Töitä tehdään yhteistyössä ja lähellä asiakasta. Tästä syystä odotamme hakijoilta sen verran sujuvia vuorovaikutustaitoja, että tulee toimeen kaikkien kanssa. 

Tulevat ammattilaisemme pääsevät työskentelemään monipuolisissa kohteissa aina uusien toimitilojen rakentamisesta vaihteleviin toimitilojen yms. remontteihin. Työt tehdään pääasiallisesti Keski-Suomen alueella. Koitamme minimoida tieltäsi kaiken turhan paperin pyörittelyn ja opastamme sinut huolella sähköisen liikkuvan työn järjestelmäämme. Meiltä saat vakituisen työsuhteen, jämerän palkan ja työvermeiden lisäksi sinua arvostavaa kohtelua. Me joustamme kun sinä joustat, ja kun sinä joustat me joustamme. Se on reilun pelin henki. Tulevat työkaverisi ovat niitä kovan luokan ammattilaisia, joiden kanssa voit aina luottaa siihen, että hommat tulevat hoidettua ja apua saa sitä pyytämällä. 

Oletko sinä kuvaukseen sopiva kovan luokan ammattilainen, joka ei tingi piiruakaan työn laadusta?


Hae meille hommiin!

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Emme odota pitkiä runoja tai värssyjä. Keskity olennaiseen ja kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mitä olet tehnyt. Me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

HAE MEILLE TÖIHIN TÄSTÄ!

Työnantajalupauksemme

Tavoitteemme on olla paikallisista rakennusliikkeistä paras myös työnantajana. Meiltä saat varman työpaikan, jämerän palkan, toimivat työvermeet sekä kovan luokan työkaverit.

Työnantajana nojaamme seuraaviin arvoihin:

 • Tuetaan
  työntekijöitä

  Tuki
 • Työnjälkemme
  on priimaa

  Laatu
 • Reilu
  peli

  Reiluus

Tuetaan työntekijöitä

Hyviä tekijöitä pitää tukea ja kannustaa ammatissaan eteenpäin. Kun ammattitaito on kohdillaan ja hommat tehdään tunnollisesti, meiltä saa lisää vastuuta ja mahdollisuuden osallistua koko yrityksen kehittämiseen.

Laadukasta työtä

Meillä ei koskaan tingitä laadusta tai kättemme jäljestä. Hyvä maineemme takaa hyvän maineen myös sinulle kovan luokan ammattilaisena. Meillä voit luottaa siihen, että työkaverit pitävät sen minkä lupaavat ja toimivat samalla ammattimaisuudella kuin sinäkin.

Reilu peli

Olemme rehellisiä eikä meillä harrasteta vilunkipeliä. Kun sinä joustat, me joustamme, se on reilun pelin henki. Meillä mielipiteitäsi kuunnellaan, asioista keskustellaan yhdessä ja päätökset kulkevat useamman pään kautta.

Kaikki viihtyvät, kun rakentaminen
tehdään kunnolla.

Arvomme eivät ole sanahelinää tai korulauseita paperilla.
Yrityksemme arvoilla johdetaan sen päivittäistä toimintaa.

 • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
  Luotamme henkilökuntaamme, yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme sekä rehellisen työn tuomaan menestykseen.
 • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
  Yrityksemme laatujärjestelmä takaa turvallisuuden sekä yritykselle että sen asiakkaille.
 • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
  Työturvallisuus lähtee yksilöistä, ammattitaito luo turvallisuutta ja kestävä kehitys tulevaisuutta.
Tutustu tarinaamme

Yhteistyössä

opkkTermotuoteSisustussuunnittelu Katriina Turunen

2015 © www.ppheikkinen.fi   -   Y-tunnus: 1454260-1 - Tietosuojaseloste